Måla om huset/villan, bostadsrättsföreningen/brf eller lägenheten nu i vår eller i sommar. 10 % rabatt direkt på priset.

Villa, hus, lägenhet eller bostadsrättförening / brf som ni planerar för att måla om nu i vår eller i sommar? Kontakta gärna oss för en gratis offert. Vi kommer ut till er direkt så går vi igen vad ni vill ha utfört.

10 % rabatt vid beställning nu innan den 31 mars 2021. Skriv bara med ”Målaom10” i ditt mail-meddelande, och du får en kostnadsfri offert inom kort, eller så kommer vi enkelt ut till Er och går igenom det ni vill ha utfört utan kostnad.
Välkommen till Bromma Måleri AB

– Kunskap & erfarenhet sedan 1985 –

Måla om nu i vår eller i sommar?

Stockholm

Vi har erfarenheten, kunskapen & miljö-tänket sedan 1985.

Måla om huset, villan, bostadsrättsföreningen el. lägenheten nu i vår eller sommar
Måla om huset, villan, bostadsrättsföreningen el. lägenheten nu i vår eller sommar
Sommaren är en bra tid för att måla om huset. Vädret är perfekt. De sju bästa tipsen här nu för ett hållbart och vackert resultat. Börja nu så hinner huset få ny färg nu i vår eller i sommar. Åtminstone en del av huset. Allt måste inte vara färdigt med en gång.örsommar eller tidig höst är vanligtvis de optimala tiderna på året att måla om. Dock så är vi svenskar vana att vädret kan variera kraftigt, så planeringen är viktig.

Förhållandena som är optimala för utomhusfärg ger vi er. Ska du måla om huset, villan eller lägenheten. Våren kan variera i väderförhållande. Väder och temperatur påverkar färgen och livslängden. Dygnstemperatur och väderlek tittar vi på innan vi målar om.

Vi ska måla om nu i vår eller i sommar. 10 % rabatt om ni beställer det ni vill ha utför innan den 31:e mars.

10 % rabatt när ni ska måla om nu i vår eller i sommar. Villa/hus, lägenhet, radhus eller bostadsrättsförening/brf.

När behöver man kontakta målerifirman när man ska måla om nu i vår – eller nu i sommar?

Skriv bara med ”Målaom10” i meddelandet och ni får 10 % rabatt direkt.

Vad kostar det, vilket pris/kostnad ungefär för att måla om hus/villa/lägenhet eller brf/bostadsrättsförening nu i vår eller i sommar?